Trixi véleménye:

Mónika csodálatos házigazda, minden tőle telhetőt megtett, hogy a lehető legkényelmesebbé tegye az itt-tartózkodásunkat, és még két órával korábban is érkezhettünk, ami sokat segített nekünk. A lakás szép és tiszta volt. A Green Parkban található, amely egy korábbi szálloda, amely most lakásokra oszlik. Sajnos a falak meglehetősen vékonyak, ezért hallottuk, hogy az emberek hazatérnek, a bár, ahol karaoke éjszakája volt, és a repülőgépek elég hangosak.
Köszönjük, Monika, hogy vendégül láttál minket!

Enrico véleménye:

Monika már a kezdetektől nagyon kedves volt. Nagyon korán érkeztem, és 3 órával a hagyományos bejelentkezés előtt adta nekem a lakást. Megkérdeztem tőle néhány dolgot azon kívül, ami már a lakásban volt, és az érkezésem utáni napon átadta nekem.
Határozottan javaslom ezt a házigazdát.

Wei véleménye:

Google Maps-ot használtunk a repülőtérről a Green Parkba történő utazáshoz.Nagyon egyszerű volt parkolóhelyet találni a rezidencián belül. Volt egy bár a lakóövezetben, és minden este élő zene szól. Mivel kisbabánk volt, ez egy kicsit nehéz lehet. Ha azonban olyan helyet keresel, ahol nem messze lóghatsz a lakástól, az kényelmes lenne. Maga a lakás jó állapotban volt, és könnyen megközelíthető két lifttel. Mindenki számára volt elég hely. A lakás nagyon tiszta volt, és az ágyak kényelmesek voltak. Összességében a hely jó hely egy két felnőttből és egy gyerekből álló családnak. Az általános ár-minőség tisztességes, figyelembe véve az újévi időszakot.

Trixi

Ausztria

Wei

Japán

Izaskun véelménye:

A háziasszony rendkívül barátságos és rugalmas volt, és mindenben segített, amit kértünk. Az apartman tágas, ízlésesen berendezett, és mindent tartalmaz, ami egy kényelmes nyaraláshoz szükséges. A szobák jó méretűek, nagyon kényelmes ágyakkal és a teraszok csodálatosak. A környék, ahol az apartman található, mindenféle szolgáltatást kínál, és egy sétával elérhető Los Abrigos, a legközelebbi város.

Habozás nélkül ajánlom Monika lakását, és ha visszatérünk nyaralni arra a környékre, habozás nélkül megismétlem.

Izaskun

Spanyolország

Susan véleménye

Jó elhelyezkedés, könnyen elérhető buszok, bárok és éttermek, mind gyalogosan. Golfpályák a közelben 15 perc sétával elérhetők. Szép sétány Los Abrigosba, és a Las Galletas felé vezető sétány fejlesztése folyamatban van. Nagyon csendes, tágas apartman 2 jó méretű hálószobával és két terasszal, ahová besütött a délutáni napsütés. Kényelmes ágyak és nagyon erős zuhanyzó. Nagy medence sok napozóágyakkal. Nagy képernyős okostévé Netflix-szel, saját bejelentkezéssel.

Nagy konyha mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel és mosógéppel.

Alig várom, hogy visszatérhessek egy újabb hosszú tartózkodásra.

Ruth véleménye:

Nagyon szép lakás mindennel, amire szükségünk volt, és még több, szép erkély, nagyon tágas, délutáni napsütés, kényelmes ágyak szép és tiszta, valamint saját parkoló.

Ruth

Spanyolország

Susan

Egyesült Királyság

Kolchin

Ukrajna

Kolchin véleménye:

Kivételes!

Karolis

Litvánia

Karolis véleménye:

Kivételes!

Jaime

Spanyolország

Jaime véleménye:

Kényelmes és nagyon jól felszerelt apartmanban.

Stefan

Izland

Antonio

Spanyolország

Antonio véleménye:

Kivételes!

María

Spanyolország

Maria véleménye:

Kiemelkedő!

Enrico

Spanyolország

Stefan véleménye:

A lakás nagyon szép, tiszta, a konyha jól felszerelt. Mónika, a tulajdonos nagyon kedves, nagyon segítőkész volt, és mindent nagyon jól elmagyarázott nekünk.

A fő medence építés alatt áll, de sokat használtuk a kis medencét. A repülők átrepülnek az épület felett, miközben beszállnak a repülőtérre, de ez nem zavart minket. Ha olyan helyen szeretne megszállni, amely nincs tele turistákkal, akkor ez a megfelelő hely.

Ajánljuk ezt az apartmant, és fontolóra vesszük, hogy újra visszatérünk.

Stefan és Maria